Trăim vremuri fără precedent,unice…s-au unit Cerurile cu Pământul să ne transmită mesaje de Trezire ,spre viitorul Om și viitoarea față a lumii.

Au fost săptămâni, luni de izolare ce ne-au invitat la introspecție, la un fel aparte de purificare interioară … cât de eficient am făcut-o vom „trăi și vom vedea”…

Mulți poate n-au reușit (nu-i nimic există multiple șanse nr. 2 ) căci această întoarcere în interiorul „casei ” presupune  disconfort  și nesiguranță , acolo e o lume a durerii, a rănilor, a plângerii, extrem de incontrolabilă pentru minte. Ea ascunde însă foarte adânc o mare rezervă de pace și iubire. Si Da ca  să ajungem la diamante e nevoie să trecem prin multe probe de ostilitate și rezistentă interioară. ..

Oasele și dinții sunt depozitele cele mai bogate  informațional pe care le deține corpul.

Osul este structură,  static, Yin, receptiv, energie feminină .

Micile unitati dentare sunt atribute Yang,  emisive, radiante.

Ele dețin în ADN-ul celular toate momentele cu + și cele cu – ale familiei tale dar și ale  noastre ca umanitate.

…când nu vom mai avea îmbolnăviri dentare atunci putem știi că am „transcens” contrariile,  toată trauma colectivă , manifestând deja acele corpuri cristaline – structuri translucide de siliciu  și vom fi împlinit destinul nostru ca specie , acela de realizare a stării de unitate și identitate cu tot ceea ce există ( viu sau inert).

Așa arată acum un dinte, în structura densă de carbon … cum va arăta în timpurile ce vor să vină ?

1

Nu vă fie teamă să priviți în ochi trauma, nu există soluții, șunturi  scăpări în exterior, cu cât o faci mai asumat cu atât puritatea va străluci în aceste organe prețioase .

Pentru a face asta e nevoie de simțuri blânde și îngăduitoare, e ca și cum ai ține în brațe cel mai neajutorat și îndurerat copil. Ai nevoie să te alini și să te calmezi pe tine, să te susții cu conștientă iubitoare în fiecare zi.

Poți să chemi în rugăciune o entitate îngerească, un animal, o plantă sau un prieten care să fie lângă tine, să îți țină un Spațiu sigur de înțelegere și procesare.

Poți să încerci să rezolvi o carie din exterior, o munca nobilă ,  adesea ultima soluție ,dar rădăcina „rănii” dentare și a inimii rămâne supurandă.

Va continua, se va adânci  e o  măsură a  adâncimii traumei.  Cere să ne-o însușim, să o numim ,să o adresăm ,să încetam a o proiecta sau nega, să o eliberăm prin transmutarea și  transformarea ei în ”diamant”.

Pentru că în fond nu este decât o bucata de materie organică neprocesată , care n-a beneficiat încă de ”temperaturi extreme ” sau de ”presiune suficientă „.

Doar atunci afecțiunea dentară se oprește, altfel e o pură Cosmetică sub acoperire.

Orice metodă de Trauma Release( eliberare a traumei) știi și adopți (în tandem cu tratamentele stomatologice) e în regulă. Nu există cale Universală, fiecare o avem pe a noastră .

Omul este în esență arhetipal.

Viața e arhetipală .

Fiecare organ și sistem biologic, structură , funcție sau mecanism celular nu sunt decât manifestarea aparentă ,pe un anumit plan , a unuia din arhetipurile vitale, fundamentale. A despărți , a separa Manifestarea de Arhetipul său, e o mare pierdere și o neînțelegere a lucrurilor.

Cum poate fi vorba de tratamente si îngrijiri  medicale dacă doctorul nu știe înainte de toate să integreze fiecare ființă umană în ordinea lumii, în arhitectura sacră a universului și a Vieții ?

Dr. Jean Marc Kespi, președintele asociatiei franceze de acupunctură spune că medicul este doar un instrument al Universului și un însoțitor al unei Providențe despre care adesea nu știe nimic…

Dintele  este litera ebraică Shin ,de forma unui trident; are în compoziție trei tipuri de țesut : smalț, dentina, țesut pulpar – Triada,în care regăsim unitatea  tainică a Sfintei Treimi,cu rol primordial nu doar în facerea lumii așa cum o vedem dar mai mult, e un simbol al Totalitații Lumilor create .

Dintele probail că desemneaza atât „coroana” cât și pe cel „încoronat” .

Coroanele dentare așezate umăr lângă umăr, una în continuarea celeilalte ,în spatele buzelor,seamănă cu un ultim păzitor al pragului, spre realiatea Divină, protejând limba, sabia și cuvântul , si ducând un dialog constant cu celalalt mare păzitor de  prag ,cel dintre conștient și subconștient .

2

Avem 32 de dinți  și un număr dublu de 64 de hexagrame în I Ching, cartea Schimbărilor , cartea Transformării ,una din cele mai importante și complexe texte ale antichității extrem orientale. Dar și 64 de chei genetice conform sistemului contemporan de autocunoaștere descris  de Richard Rudd în cartea cu același nume.

Hexagramele sunt formate prin suprapunerea a 2 trigrame, șase linii întrerupte sau continue ce corespund principiului feminin sau masculin ,Yin și Yang, polaritatilor.

Așadar fiecarui dinte îi corespund 2 hexagrame , 2  chei genetice partenere de programare și sunt mult mai activ implicați în procesul de facere și „pre-facere” al omului, decât am crede.

La fel  ca în cazul Templului lui Apolo din Delfi care are cuvintele” cunoaște-te pe tine însuți ”

gravate în pronaos, tot la fel I Ching-ul este în esență și în ambiguitatea ei, o oglindă către propriul sine ce trece prin procesul de dezvoltare psiho-emoționala.

Viața cuprinsă între naștere și moarte este povestea unei reîntoarceri…conform traditiei ebraice și Kabbalei, reîntoarcerea” Omului de jos” ,a lui Adam, din lumea lui Ma ( cea a apelor dedesubtul” Cerurilor”), la „Omul de sus” ,în lumea lui Mi (cea a apelor de deasupra întinderii Cerurilor), a lui Elohim… spune Annick de Souzenelle.

În consecință dacă spunem Dinți vorbim de fapt de un Univers Holografic ce reflectă întregul parcurs Uman…corpul și ”metacorpul” se suprapun și funcționează la nivelul aceleași ”partituri”numita Om.

Să dăm credit și atenție acestor organe perlate , mult invadate mecanic și prea puțin Ascultate!

… toate ” îmbolnăvirile ” dentare sunt practic  locuri în care lumina s-a stins, locuri în care nu ai onestitate cu tine și cu lumea, locuri în care te minți sau te manipulezi constant pe tine căci:

Seara, ziua ,dimineața

Se tot contrazic întruna

Adevarul și minciuna…

Merlin spunea că fiecare minciună ucide o parte de lume iar Jeremy Irons ( Aramis, din filmul ” Omul cu masca de fier”  ) vine să ne întrebe : – „dacă crezi că o minciună poate să distrugă o viață , un adevar poate să- i redea sensul?”

O trauma neprocesată e cea care umbrește TRANSPARENȚA ȚESUTULUI ( indiferent ce țesut am analiza). Umbrește transparența minții, transparența relațiilor, transparența

și frumusețea Cerurilor … Doar tu poți să pătrunzi acolo, sunt rănile strămoșilor tăi ,codurile vieții tale.

3

În fiecare zi ai o imagine a ta în oglindă, da?

În unitățile dentare poți  privi toată zestrea umană a familiei tale. Iar lumina care se reflectă din ele ești Tu, Lumina de la Soarele tău central , acel Sine care ai venit să fii.

Într-un moment de Pauză de la iureșul de Gânduri, puteți să scrieți o scrisoare atâtor generații și generații de Ființe umane care au trecut

prin materie doar privindu- vă și onorandu- vă dinții… Sunt cu toții „încastrați” acolo.

Trecutul și istoria au avut un rost, altul decât acela de a ne traumatiza sau răni așa cum greșit se crede.

Fiecare acțiune și generație ne-a adus mai aproape de lumină, de desavârșire,de varianta noastră Divină.

Nu pot să vă Indic cuvintele, ele ar fi ale mele…

E nevoie să vă scufundați în liniștea acestor organe, liniște ce capitoneaza fonic multă expresivitate de mișcare vibratorie din sânge, limfă , lichid dentinar și multă electricitate frenetică pulsatorie a incredibilei încărcături nervoase.

Fii sincer cu tine, alchimizează tensiunea, agitația, neliniștea, suferința pe care o

descoperi și apoi te poți declara un Om liber.

Doar așa devii Omul care ai venit să Fii!

Doar așa vei  instaura armonie în corp și în toate!

Cum spune Tudor Arghezi în Testament :

„Din bube mucegaiuri și noroi

Iscata-am frumuseți și prețuri noi…”

Sau Dumitru Delca în Renunțare și Dorința:

”Nu mai vreau ca să trăiesc în fum…

Vreau în viață să -mi aleg alt drum…

Nu mai vreau să rătăcesc în ceață…

Vreau să-mi construiesc o nouă Viață”.

Mulțumesc cu recunoștință dinților mei ,oaselor mele, strămoșilor mei, de la ei a venit inspirația acestei scrieri!

Îți doresc să pășești cu dreptul în noua ta Viață, pe noul Pământ în care pașii ne vor fi conduși de Inimă și de asumarea responsabilității depline pentru ceea ce suntem și facem, pentru sănătatea noastră și a Terrei.

Vin vremurile lui Împreună, vremuri de cooperare,colaborare și coerență armonică între toate ființele însuflețite. Poate simți să împărtășești experiența ta dentară și unde te conduce ea.

O primesc cu curiozitate și cu inima deschisă.

WhatsApp Icon
Phone Icon