Traducere automată

Traducerea automată – o soluție eficientă în situațiile urgente

Traducere automată

Aveți nevoie urgent de o traducere? Aflați cum funcționează traducerea automată, ce tipuri de traducere automată există și ce avantaje vă oferă serviciile noastre de traducere automată.

Traducem. Edităm. Revizuim și trecem textul prin procesul de proofreading. Livrăm în câteva ore traduceri profesionale susținute de tehnologie și îmbunătățite de un traducător expert.

Traducerea automată este soluția ideală pentru a vă extinde afacerea și a vă conecta cu clienții din diferite țări și culturi într-un timp foarte scurt. Cu serviciile noastre de traducere automată, vă puteți bucura de următoarele beneficii:

Mai puține costuri: printr-o traducere automată veți reuși să reduceți considerabil costurile cu serviciile de traducere și să obțineți o traducere de o calitate satisfăcătoare. Noi vă oferim prețuri competitive și transparente, în funcție de volumul și complexitatea textului care necesită traducere automată.

birou de traduceri

Timp economisit: avem posibilitatea să facem o traducere automată pe aproximativ orice tip de text în doar câteva minute. Astfel, dacă aveți nevoiede o traducere urgentă, serviciul de traducere automată este soluția dumneavoastră. Trebuie doar să ne puneți la dispoziție textul și să ne precizați limba în care aveți nevoie de traducere automată, iar noi vom reveni cu textul tradus.

Precizie: o traducere automată este mereu fidelă textului dumneavoastră și nu conține erori gramaticale sau ortografice. La Translator folosim cele mai avansate tehnologii și metode de traducere și proofreading, care se adaptează la diverse domenii și stiluri.

Eficiență: o traducere automată este optimizată, respectând normele și preferințele lingvistice ale unui anumit public-țintă. Noi folosim modele de traducere bazate pe rețele neuronale, care învață și se perfecționează în permanență. De asemenea, sistemele noastre de traducere automată sunt securizate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră.

La Translator, oferim servicii profesionale de traducere automată, care combină cele mai avansate tehnologii și metode de traducere pentru a le asigura clienților noștri rezultate rapide, precise și eficiente.

În plus, dacă doriți să vă asigurați că traducerea automată este perfect adaptată la nevoile dumneavoastră, vă punem la dispoziție și servicii de posteditare. Serviciile de posteditare implică o revizie umană, adică verificarea și corectarea traducerii automate de către un traducător specializat. Astfel, puteți beneficia de o traducere de calitate superioară, care respectă normele dorite și standardele lingvistice.

Iată cum funcționează tehnologia viitorului:

MT (fără verificare, instant, gratuit) vs traducere profesionistă (revizuită de un expert, livrată în cel mai scurt timp).
WhatsApp Icon
Phone Icon