Limbi străine

Servicii lingvistice personalizate

Întreaga noastră gamă de servicii profesionale (traduceri autorizate și legalizate, traducere subtitrări și editare video, traduceri website și aplicații, traduceri software, traduceri jocuri, traduceri cursuri și e-learning, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri tehnice, interpretariat consecutiv și interpretariat simultan și telefonic) se adaptează solicitărilor partenerilor din diverse domenii de activitate și se concretizează în peste 30 de combinații lingvistice cu ajutorul traducătorilor noștri profesioniști nativi ai fiecărei limbi țintă.

Localizarea site-ului web sau a magazinului dumneavoastră online este la un clic distanță. Solicitați o ofertă concretă pentru proiectul vostru, iar noi o personalizăm în funcție de publicul țintă din fiecare țară vizată.

traducere engleza-romana

Pentru a fi la curent cu ultimele actualizări, sfaturi și informații utile din domeniul traducerilor, vă invităm să ne urmăriți pe Facebook – Translator srl, Instagram @translatorsrl și LinkedIn – Translator SRL. Alăturați-vă comunității noastre dinamice și rămâneți conectați cu tot ce este nou în lumea traducerilor profesionale!

Localizarea site-ului web sau a magazinului dumneavoastră online este la un clic distanță.

Solicitați o ofertă concretă pentru proiectul vostru, iar noi o personalizăm în funcție de publicul țintă din fiecare țară vizată.

Obține o ofertă

    Select FileUpload File

    Limita maxima a fisierului nu trebuie sa depaseasca 15 MB. Pentru fisiere de dimensiuni mai mari, va rugam sa ne contactati.