Despre noi

Traducător cu soluții lingvistice integrate

La Translator, un manager de proiect și un traducător dedicat vă asigură pachete de servicii de traduceri profesionale și soluții lingvistice personalizate, perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

Suntem manageri de proiect care livrează servicii-suport și cele mai bune mijloace de comunicare cu clienții și partenerii dumneavoastră de afaceri.

Punctul nostru forte este managementul proceselor lingvistice din cadrul organizației dumneavoastră.

Fie că este vorba de traducere documente sau de traducerea documentației tehnice, a studiilor clinice sau a rapoartelor financiare, fie că se dorește transpunerea multilingvă a conținutului site-ului web de prezentare sau a materialelor multimedia, noi vă punem la dispoziție un traducător autorizat profesionist pentru fiecare domeniu și echipe de specialiști dedicați organizației dumneavoastră.

traducator

Aceștia vor păstra o privire de ansamblu asupra nevoilor existente, vor oferi consultanță gratuită și vor propune soluții lingvistice viabile și servicii auxiliare-suport de copywriting, DTP, subtitrare, interpretariat, traduceri autorizate sau traduceri legalizate notarial, testare și QA sau management pentru proiectele e-learning.

Care sunt cei mai buni prieteni ai unui manager de proiect? Colegii, în primul rând. Traducător, grafician, subtitror, interpret sau inginer? Cu toții ne stau mereu aproape. La fel și automatizarea, standardele profesiei și clienții mulțumiți.

Căutați un traducător care să vă ofere soluții lingvistice personalizate?

Solicitați o ofertă!
translator

Echipa - Prietenii echipei Translator

Cei mai buni prieteni sunt colegii noștri, manageri de proiect și lingviști deschiși la nou, cu experiență formată în timp într-un mediu în care este încurajată inițiativa.

Pasionați de profesie, cu pregătire temeinică, entuziaști și receptivi, colegii noștri vă vor câștiga încrederea pe măsură ce vor integra serviciile Translator SRL în cadrul proceselor voastre și rezultatele, scalabile și cuantificabile, nu vor întârzia să apară.

DTP Specialist

Alina Moraru

Project Manager

Bianca Borlea

Interpreting services Team Leader

Călina Miron

Project Manager

Dacian Mărgăuan

Co-founder

Dragoș Grasu

Business development Executive partner

Larisa Tertiș

Account manager

Mădălina Străjeriu

Internal Division Manager

Oana
Uțiu

Managing Partner CEO

Octaviana Albu

Multimedia solutions Team leader

Sabina Răpcău

Project Manager

Alina Niculescu

Project Manager

Vladimir Gheorghiu

Project Manager

Andrada Dragoste

Soluțiile lingvistice

pe care le oferim s-au conturat în concordanță cu viziunea și valorile noastre sub sigla TRANSLATOR.

Solicitați o ofertă!

Misiunea Translator SRL este de a integra în mod eficient și responsabil soluții lingvistice și o tehnologie orchestrată cu acuratețe și discernământ în cadrul proceselor din cadrul companiilor pe care le deservim.

Suntem manageri de proiect care livrează servicii suport adaptate nevoilor partenerilor noștri de afaceri.

Experiența Translatorilor în traduceri profesionale, soluții lingvistice și management al calității pentru o multitudine de industrii ne ajută să ne procedurizăm și să ne structurăm fiecare proces în funcție de conținutul specific al fiecărei organizații.

Construim și instruim echipele potrivite pentru fiecare client pentru a optimiza resursele tehnice și umane existente și pentru a asigura consistență lingvistică și terminologică pe termen lung.

La Translator, integrăm automatizarea și inteligența artificială în pachete complexe de soluții lingvistice cu discernământul, rigoarea, experiența și creativitatea echipelor formate din manageri de proiect și traducători profesioniști dedicați.

Contribuim la adaptarea business-ului sau a organizației dumneavoastră la noile tehnologii, automatizăm procesele lingvistice din firmele partenere și ne asigurăm că rezultatele acestor procese sunt personalizate pe tiparul valorilor, politicii, identității și specificului companiei dumneavoastră printr-un management tehnic, lingvistic și terminologic la nivelul de calitate așteptat.

Valorile Translator SRL sunt ale fiecărui traducător, subtitror, interpret sau manager de proiect din echipă și le aplicăm zi de zi.

Sunt valorile pe care se construiește identitatea noastră ca entitate și un „împreună” durabil.

Dedicarea echipei noastre tinere pasionate de tehnologie și inovație este susținută de diligența și competența unui management uman conștient.

Fondatorii Translator SRL, cu o experiență de 20 de ani în soluții lingvistice, sunt direct implicați alături de echipele specializate pentru a se adapta și pentru a răspunde în mod responsabil la provocările pe care le întâmpinați.

Ne asumăm întru totul soluțiile propuse, rămânem alături de dumneavoastră de-a lungul întregului proiect, implementăm un management integrativ pe care clienții noștri îl consideră de neînlocuit.

Managementul de proiect stă la baza oricărei companii.

În această lume competitivă diferența o face credibilitatea și încrederea care se câștigă prin abilitatea de a administra bine proiectele.

La Translator, ne asigurăm că fiecare proiect corespunde așteptărilor clienților noștri și le oferă oportunitatea accesării pieței globale.

Întrebări frecvente

translator

Cum pot obține o ofertă pentru traducerea site-ului web?

Ne trimiteți pagina web și limbile în care se dorește serviciul de traducere website.

Vom extrage textul, îl vom evalua la număr de cuvinte și, în funcție de complexitatea acestuia, vom reveni cu o ofertă de costuri și timp de realizare a proiectului.

Cum pot trimite un proiect de traducere?

Accesați formularul de contact, urmați toți pașii și transmiteți-ne informația relevantă. Vom reveni cu o ofertă în cel mai scurt timp.

Pentru a fi la curent cu ultimele actualizări, sfaturi și informații utile din domeniul traducerilor, vă invităm să ne urmăriți pe Facebook – Translator srl, Instagram @translatorsrl și LinkedIn – Translator SRL. Alăturați-vă comunității noastre dinamice și rămâneți conectați cu tot ce este nou în lumea traducerilor profesionale!

WhatsApp Icon
Phone Icon