Soluția ideală pentru evenimentele din viața de zi cu zi

Interpretariat telefonic

Serviciile de interpretariat telefonic reprezintă soluția ideală pentru evenimentele din viața de zi cu zi. Interpretariatul telefonic este cea mai simplă și rapidă metodă de a beneficia de servicii profesioniste oriunde v-ați afla. Fie că aveți o programare la medic, la bancă sau aveți nevoie să dați un telefon în interes de serviciu, un interpret telefonic vă poate ușura comunicarea și poate economisi timp prețios.

Sistemul nostru de management al serviciilor de interpretariat deține instrumentele care oferă acces la un interpret profesionist, într-una dintre cele 90 de combinații lingvistice disponibile, în decurs de câteva secunde. Echipa noastră de manageri de proiect are capacitatea de a seta, de a urmări și de a administra sarcini legate de sesiuni de interpretariat de urgență (la cerere) sau cu programare prealabilă (OPI) și sesiuni de interpretariat video la distanță (VRI), toate într-o singură aplicație.

Aplicația noastră poate fi instalată pe desktop, tabletă și telefon mobil pentru a putea iniția instant o solicitare de interpretariat.

Tot ce aveți de făcut este să vă creați un cont și să alegeți modalitatea de plată cea mai potrivită: plată unică sau abonament cu minute incluse.

Interpretariat telefonic

Tehnologia Translator reinventează modul în care sunt livrate serviciile de interpretare lingvistică, promovând astfel un mod de comunicare accesibilă pe o platformă unică prin:

disponibilitate

Serviciile noastre sunt disponibile 24/7, asigurându-ne astfel că aveți suport lingvistic imediat la orice oră din zi sau din noapte, indiferent de locația în care vă aflați. Conversația dumneavoastră urgentă poate începe acum!

90

Imediat ce v-ați creat contul și ați ales planul de plată, primiți acces direct la un interpret telefonic în peste 90 de limbi.

20

Primiți imediat acces la servicii de interpretariat video la distanță în peste 20 de limbi. Prin platforma noastră puteți organiza o sesiune unică, sesiuni lunare sau videoconferințe cu 3 sau mai mulți participanți.

interpreti

Interpreții noștri sunt profesioniști selectați printr-un proces riguros de recrutare și specializați în diverse domenii, de la cel medical la cel juridic, administrativ, educativ sau de afaceri. Expertiza acestora garantează interpretarea precisă și contextuală pentru o interacțiune rapidă, facilă și de foarte bună calitate.

costuri eficiente

Prin eliminarea costurilor cu deplasarea și cazarea interpreților reduceți costurile legate de evenimentul sau întâlnirea dumneavoastră de afaceri. Primiți acces instant la un translator profesionist și plătiți doar pentru sesiunea aleasă sau doar pentru minutele consumate efectiv.

plata facila

Cu cardul de debit sau de credit, pentru un apel unic la un cost pe minut sau pe abonament/pachet cu minute incluse.

sigur si confidential

Protecția datelor și a convorbirilor este asigurată prin standarde stricte de securitate.

Serviciile de interpretariat video sau audio pot fi accesate de pe orice dispozitiv: mobil (iOS sau Android), Web, liniile telefonice clasice – cu soluții personalizate pentru diverse situații, inclusiv urgențe. Toate printr-o singură aplicație.

Industriile pe care le deservim:

sanatate banner

Sănătate publică

Serviciile noastre de interpretariat audio/video le oferă persoanelor care nu vorbesc limba țării pe teritoriul căreia se află acces rapid la îngrijire medicală în clinicile sau centrele medicale partenere. Astfel, pacientul poate primi suportul unui interpret specializat în domeniul medical pentru a interacționa cu personalul medical în situația unei programări, a unui consult, a unei investigații medicale sau în cazuri urgente.

Comunitate și administrație publică

Comunitatea Europeană este o societate multi-culturală în permanentă creștere, în care barierele lingvistice sunt, de multe ori, o provocare în situații în care comunicarea fluentă și coerentă este vitală. Abilitatea autorităților locale de a interacționa cu vorbitori non-nativi în cadrul comunității locale este limitată. Serviciile noastre de interpretariat telefonic sunt de real folos pentru a putea gestiona o mare varietate de probleme comunitare, de la protecția copilului la serviciile sociale pentru adulți, probleme cu caracter legal, interacțiuni cu forțele de ordine publică, cu personalul angajator din cadrul departamentelor de resurse umane sau situații bancare.

comunitate banner
serviciu clienti banner

Mediul de afaceri

Serviciile noastre vă pot conecta cu ușurință cu interpreți experimentați care să vă susțină comunicarea cu partenerii de afaceri sau cu colegii din alte filiale ale companiei dumneavoastră. Sesiunile de training, ședințele, protecția muncii, auditurile pentru certificare sau cele financiare pot fi intermediate cu succes prin interpretariat video sau audio la distanță, cu programare prealabilă sau la cere, în situații urgente. Prin aplicația noastră rămâneți organizați și conectați.

Servicii juridice

Situațiile cu caracter juridic necesită, de multe ori, intervenția unui interpret care să faciliteze conversația dintre părți. Fie că aveți o programare la notar, o audiere, o negociere a unui contract sau o dispută legală, interpreții noștri sunt la un apel distanță, pregătiți să vă susțină demersurile în condiții de calitate și confidențialitate.

servicii juridice banner
support scaled

Educație

Sistemul educațional devine mai accesibil prin gestionarea suportului lingvistic de pe o singură platformă. Soluția noastră all-in-one simplifică furnizarea de servicii de interpretariat, ajutându-vă să eliminați lacunele lingvistice și să asigurați sprijin pentru elevi non-nativi, studenți și familiile acestora.

Serviciul clienți

Vă puteți găsi în situații urgente în care clienții sau departamentele dumneavoastră solicită servicii-suport într-o limbă pe care departamentul de relații cu clienții nu o gestionează. Accesând aplicația noastră puteți stabili instant un apel în care un interpret intervine și intermediază comunicarea dintre client și operatorul dumneavoastră.

serviciuclienti banner

Turism și ospitalitate

Atunci când turiștii internaționali sau călătorii de afaceri vizitează o țară străină, suportul lingvistic este esențial, iar capacitatea de a comunica eficient în limba lor maternă poate fi o provocare. Hotelurile, restaurantele, agențiile de turism, operatorii de turism, companiile aeriene, administrația aeroportului și ghizii se pot conecta cu un interpret în câteva secunde! Vizitatorii pot face și confirma rezervări, pot găsi informații utile și pot accesa rapid serviciul clienți.

traduceri medicale scaled
Puteți conta pe ajutorul nostru pentru:
  • Crearea contului, configurarea și setările acestuia;
  • Sesiuni de training remote și acces la materiale instructive în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră;
  • Servicii de suport permanent;
  • Facturare lunară pentru abonamente și plăți percepute automat;
  • Tarife pe minut pentru apelurile unice cu plata online cu cardul;
  • Soluții eficiente la costuri corecte și acces în timp real la peste 17000 de interpreți calificați, cu tarife plecând de la 2 euro/minut cu TVA inclus;
  • Primele 30 de secunde ale apelului sunt gratuite.

Planificați un DEMO acum!

Așteptăm solicitarea dumneavoastră pentru a vă pune în legătură cu managerii noștri de proiect.
WhatsApp Icon
Phone Icon